Bahçecik Körfez İlkokulu


Vizyon: İstiyoruz ki... Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. İstiyoruz ki... Okulumuzda, her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. İstiyoruz ki... Okulumuzda, hem öğretenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişmesine yardımcı olmanın önemine inansın. İstiyoruz ki... Okulumuzda, çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun. Doğruları yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasın ve gereklerini yerine getirmede endişeleri olmasın. İstiyoruz ki... Okulumuzda, herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.

Misyon: Biz, bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen fertler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onları 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek mesleki ve sosyal becerileri kazandırmak için varız.

Başarılar: -

Saatler: 09:00 - 14.20
Isınma: Kaloriferli
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Servis yoktur.
Sportif Etkinlikler: Satranç Sınıfı
Bilimsel Etkinlikler: Kütüphane
Proje Çalışmaları: Ana Sınıfında İleri Dönüşüm Uygulamaları

Telefon - 02623435004

Belgegeçer - (262) 343 5004

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://bahcecikkorfezilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Körfez Mahallesi Bekçi Sokak No 2/1 41245 Başiskele/KOCAELİ

Öğretmen :14
Öğrenci :216
Derslik :10
Çok Amaçlı Salon :1
Kütüphane Kitap Sayısı :3000
Öğretim Şekli :Tam Gün

Yerleşim Yeri - Başiskele ilçesinin Körfez mahallesinde olup Başiskele Köprüsünün yanındaki Bahçecik Körfez Ortaokulu ile aynı bahçeyi paylaşmaktadır.

Adres - Körfez Mahallesi Bekçi Sokak No 2/1 41245 Başiskele/KOCAELİ

Ulaşım İzmit-Yalova D 130 karayolu üzerinde olduğu için özel araçlarla veya İzmit-Bahçecik hattında çalışan Özel Halk Otobüsleriyle ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 7 km, ilçe merkezine ise 1 km uzaklıktadır.